Hotel

Na mirnom i spokojnom mjestu, okružen prekrasnom prirodom te na 3 minute hoda do mora, smjestio se Hotel Premantura Resort. U sklopu objekta je sezonski infinity bazen iz kojeg pogled pada na uvalicu i šumoviti krajolik, zatim wellness te mediteranski vrt, restoran i bar sa terasom oko bazena.

Wellness se sastoji od turske i finske saune, hidromasažne kade, grijane klupe, tuševa sa bucket showerima (hladna voda) te relax zonom. Gosti hotela imaju pravo korištenja wellness zone bez dodatne nadoplate.

Sve su smještajne jedinice klimatizirane. U svakoj je prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Također, sve sobe uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Gosti mogu koristiti besplatan WiFi u cijelom objektu.

U restoranu Premantura Resorta poslužuje se buffet doručak, ručak te pansionska ili à la carte večera. Doručak se poslužuje u terminu od 8:00 - 11:00, ručak od 13:00 - 17:00, dok se u terminu od 17:00 - 21:00 poslužuje večera.

U baru restorana gosti mogu uživati u raznim osvježavajućim pićima, koktelima, svježe iscjeđenim sokovima te platama spravljenim od autohtonih narezaka ili pak voćnim platama.

U Premanturi i okolici gosti mogu uživati u raznim aktivnostima, poput vožnje bicikla i tečaja ronjenja koji se održava u samom bazenu objekta te doživjeti nezaboravno iskustvo. Našim gostima nudimo poseban prostor koji mogu koristiti za odlaganje bicikla, njihov popravak i pranje. Također, nudi se mogućnost pranja i skladištenja ronilačke opreme (boce, odijela i ostalo). Gosti mogu skladištiti i windsurfing opremu te opremu za bilo koji drugi sport. U neposrednoj blizini hotela teniski je teren i ronilački centar.

Ulaz u Rt Kamenjak je na kilometar udaljenosti od hotela. Rovinj se nalazi na 38 km, a do Pule ima 9 km. Zračna luka Pula udaljena je 10 km od Hotela Premanture Resorta.

Hotel ima ukupno 16 smještajnih jedinica. Studio Suite za 2 do 3 osobe, Medium Suite za manju obitelj od 3 do 4 osobe te Premium Suite sa 2 odvojene spavaće sobe za 4 do 6 osoba.